Τα προϊόντα που διατίθενται και σας προσφέρονται μέσα από την ιστοσελίδα/ηλεκτρονικό κατάστημα skyloskaigata.gr έχουν επιλεγεί με κριτήριο την εξαιρετική ποιότητά τους, την τυπικότητά τους  και την καλή τους σχέση τιμής/ποιότητας.

Όλα τα προϊόντα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα/ηλεκτρονικό κατάστημα skyloskaigata.gr φυλάσσονται στις ιδανικές για το είδος τους συνθήκες συντήρησης.

Ανεξάρτητα από τη δική μας φροντίδα και προσοχή και χωρίς δική μας ευθύνη, υπάρχει η πιθανότητα κάποιο προϊόν να εμφανίσει αλλοιώσεις, φθορές ή να παρουσιάζει κάποιο ελάττωμα.

Ακύρωση παραγγελίας

Η αγορά σας ακυρώνεται χωρίς  οικονομική επιβάρυνση, εφόσον η ακύρωση γίνει πριν την αποστολή της.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας αφού έχει ήδη εκτελεσθεί, επιβαρύνεστε μόνο με τα σχετικά έξοδα επιστροφής  ακόμη κι αν η αρχική αποστολή δεν περιείχε επιβάρυνση μεταφορικών εξόδων.

Επιστροφή προϊόντων /Αντικατάσταση ελαττωματικών προϊόντων

Μπορείτε να επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραλαβής του, εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, συνοδευόμενο από το σχετικό αποδεικτικό αγοράς.

Αν κάποιο προϊόν εμφανίζει ελάττωμα, παραληφθεί φθαρμένο τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα με άμεσα το info@skyloskaigata.gr για την αντικατάσταση σου.

Η αντικατάσταση μπορεί να γίνει με το ίδιο ή κάποιο άλλο ισότιμο προϊόν ή να γίνει επιστροφή χρημάτων. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα πίστωσης λογαριασμού (για διάστημα 1 μήνα). Για την αντικατάσταση προϊόντος οικονομική επιβάρυνση δεν υπάρχει.