Ακολουθώντας τα βήματα της οικογένειάς του και ύστερα από αρκετά χρόνια εμπειρίας στην αγορά των τροφών ζώων συντροφιάς, το 2019 ιδρύθηκε επίσημα η FanconFood από τον Fabrizio Fancon στην Ιταλία, υπό το brand "I'm Different".

Οι εκγαταστάσεις της εταιρίας στην Ιταλία προορίζονται αποκλειστικά για την παραγωγή ζωοτροφών. Όλη η παραγωγή πραγματοποιείται σε αποστειρωμένο περιβάλλον σε ελεγχόμενη θερμοκρασία χώρου 10°C. Επιπλέον, για την εξασφάλιση μέγιστου ελέγχου της "φρεσκάδας" των ωμών συστατικών και των τελικών προϊόντων, οι εγκαταστάσεις διαθέτουν εξ αποστάσεως ρυθμιστές θερμοκρασίας και συστήματα συναγερμού ώστε οποιαδήποτε παρατυπία να καταγράφεται και να αναφέρεται άμεσα.

Αρχικά πραγματοποιείται προσεκτική επιλογή μόνο human grade ωμών συστατικών  και εν συνεχεία μέσω τεχνολογικών μεθόδων παραγωγής και διατροφικής έρευνας η εταιρία αποκτά τη δυνατότητα να επηρεάσει θετικά τις ζωές των τετράποδων φίλων μας.

Με προσεκτικό και αποτελεσματικό ποιοτικό έλεγχο, παρακολουθούνται όλα τα στάδια παραγωγής και αναπτύσσονται προχωρημένες τεχνολογίες.

Χάρη στο εξειδικευμένο προσωπικό, η εταιρία μπορεί και αναλύει τα ωμά συστατικά καθ' όλη τη διαδικασία παραγωγής μέχρι και το τελικό προϊόν.

Το τμήμα έρευνας και τεχνολογίας εργάζεται συνεχώς για την ανάπτυξη νέων project και τεχνικών που προσφέρουν διατροφικώς ανεπτυγμένα φαγητά κατάλληλα για τις διάφορες ανάγκες των κατοικιδίων μας.

Λόγω των μεθόδων παραγωγής της εταιρίας (freeze-drying, deep freezing και low temperature drying) τα φαγητά διατηρούν τη θρεπτικότητα και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά τους, όντας  ευκολοχώνευτα, λιγότερο επεξεργασμένα και πάνω απ' όλα πιο φυσικά.

Εμφάνιση όλων των 12 αποτελεσμάτων

Show sidebar